TOKİ- Şehit Armağan Akman İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZ GERÇEK BİR TOPLULUKTUR: Okulda canlı bir topluluk hayatı vardır. Okulumuz öğrencilerin rol ve ödev olarak gerçek bir topluluk hayatı geçirmelerini sağlayacak kaliteli bir eğitim sistemini teknoloji ile birlikte uygulayabilecek seviyeye geldik, uyguluyoruz Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır, amaçlarımıza temel oluşturmaktadır. Öğrencileri toplumun sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek şekilde cesaretlendiririz.Biz çok çalışkanız,öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için sorumluluk almaya çalışırız.Çünkü biz farklıyız(idealist,üretken,becerikli)

Misyon: Biz istiyoruz ki...” bütün okullar içinde her alanda en önde herkesin takdirini kazanan tercih edilen okul olalım. İl çapında, sonra ülke çapında daha büyük başarılar kazanmak istiyoruz.” İstiyoruz ki... Okulumuzda eğitim-öğretim temel kabul edilsin. Her öğrenci velisi okulumuzda eğitim öğretimde her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Öğrenci velilerimizin desteği eksilmeden artarak devam etsin. Öğrencilerimiz okulu sevsin, öğrenme isteklerinde devamlılık olsun. Çalışanlarımız iş yaparken kendilerinden emin olsunlar istiyoruz. İstiyoruz ki.... Toki İlköğretim Okulu olarak yetişen öğrencilerimizin yeteneklerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, başarılı, mutlu, çevreci fertler olarak yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 8.45- 14.20
Isınma: Doğalgaz kaloriferli
Yabancı Dil: İnglizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0258 2515300

WEB - https://denizlitokiio.meb.k12.tr

Adres - Aktepe Mahallesi 2390 Sokak No1 Pamukkale/DENİZLİ

Adres - Aktepe Mahallesi 2390 Sokak No1 Pamukkale/DENİZLİ

Ulaşım Ulaşım Denizli Belediyesi´nin 1 numaralı otobüsü ve Akvadi-Toki dolmuşları ile gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde yer almaktadır.